Brandsäkert Skåp från Nordiska Kassaskåp

Nordiska Kassaskåp AB
Startsida » Brandtestade skåp

Fullt skydd med ett brandsäkert skåp

Som fågeln Fenix ur askan

Att man den dag katastrofen är framme vet, att jag, vi, företaget överlever, måste vara en stark känsla mitt i allt elände. Att ersätta möbler, kläder, ja till och med hus kan göras, men vem kan ersätta ett gammalt fotografi eller en hårddisk med företagets bokföring, ordrar, offerter etc. För de företag som förlorat allt detta vid en katastrof, så går tre av fyra i konkurs inom 4 år. För de familjer som råkat ut för katastrofen, känns alltid förlusten av ens historia i form av fotografier, betyg etc. allra värst.

Tveka inte mer! Beställ ett brandsäkert skåp till hemmet eller kontoret.

Brandskadat DS4300 stängd dörr Brandskadad DS4300 öppen dörr

Dokumentskåp

Dokumentskåp ger det fulla brandskyddet för Era papper, pärmar, mappar etc.

Våra modeller ger Er ett stort antal alternativ, antingen det lilla skåpet vid skrivbordet, i hemmet, eller upp till det stora, i storlek som ett arkiv.

För att passa just Era önskemål har vi ett stort antal olika inredningsalternativ vilket får skåpet att kännas skräddarsytt för Er.

 

Vertikalskåp

Vertikalskåp ger det fulla brandskyddet för Era hängmappar.

Våra modeller ger Er ett stort antal alternativ, antingen den lilla hurtsen vid skrivbordet eller upp till det höga för Er med många hängmappar.

 

 

 

Datamediaskåp

Datamediaskåp garanterar datamediats över-levnad vid brand.

Våra modeller ger Er ett flertal alternativ, antingen hurtsen vid skrivbordet eller upp till det stora för Er med stora lagringsbehov av backup material.

För att passa just Era önskemål har vi ett stort antal olika inredningsalternativ vilket får skåpet att kännas skräddarsytt för Er.